iluminat arhitecturalSISTEME COMPLETE DE ILUMINAT ARHITECTURAL

Iluminat Solar   Produse LED   Iluminat Stradal
Iluminatul Arhitectural
..............................................................................................................

    Ai o casa impectabila din punct de vedere arhitectural dar consideri ca nu este suficient?
Pentru 'nemultumirea' ta exista o solutie extrem de moderna care da unui imobil o mie de infatisari odata cu lasarea intunericului. Efortul financiar este redus iar efectul vizual este maxim.

    Iluminatul arhitectural este 'detaliul' care va transforma o casa frumoasa intr-o opera de arta, odata cu lasarea intunericului. Casa ta poate avea mai multe ipostaze complet diferite care se obtin, simplu, doar prin schimbarea luminii de exterior, care este proiectata printr-o instalatie speciala pe casa. Astfel, pe timpul noptii, casa ta se poate trasforma, doar prin apasarea unui buton, intr-o locuinta nonconformista. Cromatica luminii se poate modifica prin intermediul unui sistem RGB sau a unor proiectoare montate in fata casei.    Este important, in momentul in care optati pentru un sistem de iluminat arhitectural, sa tineti cont de mai multe aspecte de confort si de estetica. Sistemul de iluminat architectural trebuie sa tina cont de structura cladirii pentru a-i pune in evidenta detaliile finisajelor exterioare. In plus, in momentul montarii acestui sistem trebuie sa aveti grija ca lumina proiectata pe imobil sa nu patrunda in interior in incaperile destinate odihnei.

    In plus, daca doriti sa nu aveti pierderi inutile de energie ar fi bine sa apelati la serviciile unui spacilist sau a unei firme din domeniu care va proiecta totul in cel mai mic detaliu. Daca doriti sa obtineti un efect maxim aveti grija sa iluminati corespunzator terasele, foisorul, piscina si elementele de vegetatie pentru care puteti folosi spoturi sau felinare. Un aspect extrem de important pe care il puteti lua in considerare este acela ca iluminatul architectural poate fi si eco daca optati pentru achizitionarea unei instalatii de iluminat cu leduri.

sisteme iluminat arhitectural

Impreuna gasim solutii!

Contactati-ne:

SHOWMINE TECH S.R.L.

Targoviste, Dambovita
Str. George Enescu 22

E-mail: office@showmine.ro

Tel: +40 726 21 10 10
Parteneri: Led Letter | Zuma
Copyright 2011 showmine.ro - Toate drepturile rezervate
Socializam:
Proiectele Noastre: